Jen se tak trochu blýsknout

Po elastické teplákovině s blyštivými lurexovými vlákny jsem pokukovala už od dob svého šicího pravěku. Lurex, to zní jako něco mezi Tuzexem a luxusem, takže mě nemůže zklamat. Ale šilo se z něj docela pekelně. Spodní očka se na okrajích třepila a odpadávala, takže jsem z nich byla trochu malomocná. Podlaha u nás vypadala, jako by začalo sněžit o den dřív. (Teď už se za okny sypou nefalšované trakaře.) A navíc zevnitř po nasoukání se dovnitř očka docela škrábou! Takže na holé tělo nee. Zajímavé je, že z lícu je materiál krásně heboučký.

Po ušití mi přišel svetřík takový nějak moc obyčejný. A ještě mi z podvědomí vyplula vzpomínka na jedno tátovo domácí tričko, takže jsem ho dozdobila nažehlovačkou vyřezanou na plotteru.

Jinak čepička není pro mě, abyste si nemysleli. Ale když už jsem to měla tak hezky pohromadě, tak jsem se blýskla a nechala se blýsknout v setu.












Komentáře

  1. Super. Furt mu odvolávám. A čepice je dvojitá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Čepice má zevnitř pestrobarevný úplet Lillestoff, protože je pro malou holčičku, tak aby si mohla vybrat podle nálady :)

      Vymazat
  2. To vážně vypadá luxusně! Ta čepice je boží, líbila by se mi i ve starorůžové, bomba!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat