Pyžama do školky

Přestože už jsem se dostala do stádia, že skoro nic nekupuju a skoro všechno šiju, prádlu jsem se zatím cíleně vyhýbala. Přišlo mi zbytečné plýtvat námahou na něco, co vlastně nikdo neuvidí (a tudíž mě nikdo nepoplácá po ješitném rameni, jak jsem šikovná, že). Ale takové pyžamo do školky, to už vykazuje hodnotu společenského oděvu. Společné spaní = společnost. Produktservis mě popostrčil svou cikcak-sloní kolekci a je to tu. Bratři budou nejen v triku, ale i v gatích.








Komentáře

  1. Moc pěkná, rozhodně nejlepší jsou přece pyžama od maminky - jsou vždy hezká, příjemná a dobře sedí :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné. taky se mi látky moc líbili, ale ty zásoby... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné. taky se mi látky moc líbili, ale ty zásoby... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky. A syslení je strašná nemoc, taky bych potřebovala na odvykačku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat kolik kg je nutno koupit od té firmy aby toho nebylo ani moc ani málo. Tak na 2 pyžama :o) Díky moc Zuzka
    Jinak teda pyžama jsou nádherná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, díky. Nekupovala jsem to na kg, měla jsem jen dvakrát 0,7 m cikckaků na kalhoty a dvakrát 0,6 m slonů na trika. Malému jsem šila 104 a většímu 116 (tomu jsem nastavila gatě náplatem).

      Vymazat
  6. Já jsem se zaregistrovala na jejich stránky a mají prodej jen na kg. Tak jestli náhodou nevíte kolik metrů je 1 kg :o) uvažuju ,že tam objednám. Už jsem jednou pyžamka šila a měla velký úspěch :o) a děti rostou :o) Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, koukala jsem na jejich stránky a u každého produktu, když se na něj klikne, tak mají po straně napsanou výtěžnost a u těchto vzorů uvádějí 4,5 metru/kg.

      Vymazat
  7. Tak jsem teda přisleplá :o)) díky moc jdu se tam pokochat a objednat :o))) Máte krásné stránky jste šikula ♥

    OdpovědětVymazat
  8. zase já :D nějak sem si Váš blog oblíbila :) jen se chci zeptat, odkud máte štítky? a je tam i info o praní, nebo čistě jen název? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě samozřejmě těší :-) Je tam jen název, šiju jen pro nás, sem tam něco pro nějakou kamarádku, jen abych se mohla vyřádit i na holčičkách, takže prací symboly nepotřebuju. Ale myslím, že by z druhé strany klidně být mohly. Mám pak ještě druhý - oboustranný - typ do švu. Jsou z fleru od uživatele hot fix trička :-)

      Vymazat
  9. Pyžámka jsou bezva. Zaujal mě ten steh co s ním prošíváte spodní okraj u rukávů. Je to nanějakém speciálním stroji, nebo jsou to tri rady cik caku vedle sebe?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Je to přímo steh na mém stroji. Používám ho jako takový falešný coverlock :-)

      Vymazat

Okomentovat