Šaty z úpletu Noteboom z UNUODESIGN

Úplety Noteboom z UNUODESIGN dorazily jako dárek ve dvou barvách. Co vytvořit z 0,7 metru? Pro dámy, které dokážou pohodlně bez újmy na životech zabydlet i menší konfekční velikosti, se nabízí letní šaty. Jednolitě by na délku nevlezly, proto jsem volila střih přestřižený pod prsy. Základem jsou mé oblíbené z Ottobre 5/2013, které pravidelně zabydlují můj blog. Odebrala jsem rukávy a pruh látky z jiného materiálu pod horním objemem jsem přidala ke spodnímu střihovému dílu a nechala ho v jednom kuse.

Materiál je lehoučký a opravdu krásně pruží, ale přitom drží, takže se nemusíte bát, že vám vystaví i nejmenší faldíčky k nefalšovanému obdivu. Původně jsem chtěla lemy začistit podsádkou, ale podobně vzdušný úplet jsem doma nenašla (mám sice kus viskózy, ale v nehodící se barvě). Všechny lemy jsem tentokrát jen pidikousek podehnula a prošila cikcakem.







Komentáře

  1. Tak takovéto faldíky bych brala taky...a ačkoli na šaty moc nejsem, ani postavou, tak ty jsou šmrncovní... ty

    OdpovědětVymazat
  2. máte to vždycky krásné a umět se pohybovat ve střihu, aby pak sedl na postavu, jednoduše to ušít, to vidím u vás vždycky. Ale postava, jako je vaše ani nic moc nepotřebuje. Moc ráda vidím vaše výtvory.

    OdpovědětVymazat
  3. Samotný vzor by mě asi nechytnul, ale na těch šatech je fantastický! Moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. Je pravda, že Vám sluší všechno. Taky jsem si úpletu v eshopu nevšimla. Ale na Vás fantastické.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat