UNUODESIGN softshell? Těším se na jaro!

Těším se na jaro jako blázen. Chodím venku a nozdrami polykám vzduch se zvrácenou chutí a namáhám receptory, jestli už v něm rozeznám stopy jarního tlení. Zalykám se touhou po vůních, hřejivých odlescích čerchovaných paprsků slunce a prvních záchvěvech tepla.

Nezbývá mi než šít a těšit se šitím. Letmo se mě dotkla jarní nálada a hned jsem sáhla po "starých" zásobách. Tenhle letní/kalhotový softshell z UNUODESIGN, který je jejich autorským počinem, mě nenechal chladnou ani tak mírně, jako byla letošní zima. Je prostě nádherný!!! A ještě příjemnější. Pokud si představujete tradiční letní/jarní žíhaný softshell s ještě žíhanějším úpletem, jste mimo svoji větev. Tohle je měkký, splývavý a ještě pružnější luxus!

K ušití jarní bundičky přímo vyzýval. Jestli se rychle teploty nepřehoupnou k plus 15, touhou se zalknu. Vedle nového svršku mám totiž funglovky ještě boty a kabelku. Nevydržím! Já to nevydržím!

PS: UNUODESIGN mě oslovil s nabídkou spolupráce. Jsem poctěna! Takže se už brzy můžete těšit na první recenzi jejich materiálů! :-)











 


Komentáře

  1. To je krasa! Musim rict, ze na jejich e-shopu me zrovna tenhle soft neoslovil, ovsem tedka kdyz to vidim usite, tak je to pecka! Bunda vypada krasne propracovane! A strih je Vas, nebo Ottobre? Moc hezky pocin, uplne me to taky laka ke stroji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Střih je Lady Bella z Farbenmix, stejně jako předchozí mikina :-)

      Vymazat
  2. Moc hezky zkombinované všechno dohromady! Těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle látka mě samotná nijak zvlášť neoslovila a je to chyba, tys v ní ten potenciál viděla! :-) Skvěle sladěno, sluší i s boty a kabelkou. Taky se už začínám těšit na jaro.

    OdpovědětVymazat
  4. Jste kočka, jako vždy, celý nový komplet na jaro je krásný. A na recenze se budu těšit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, budu se snažit očekávání nezklamat :-)

      Vymazat
  5. Teda super, látka mě ale vůůbec neoslovila, ale takto ušitá vypadá super. na té bundě máte kapsy?, super ušité a hlavně skvělý outfit:-))Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Veroniko. Kapsy zatím nejsou, protože jsem neměla o víkendu doma dva stejné krátké nedělitelné zipy, jako je ten hlavní. Když je v týdnu seženu (a že tady něco splašit je trochu zázrak), chci nafotit fotonávod, jak je ušít :-)

      Vymazat
    2. Děkuji za info, fotonávod by byl super, přeci jen jsem švadlenka amatér:-)) a ještě poprosím - límec jse ušitý stejně jako u fotonávodu jak na límec? Veronika

      Vymazat
    3. Veru, taky jsem amatér a páchám vše metodou pokus - omyl :-) Límec je stejně jako u té první mikiny, máte bod :-)

      Vymazat

Okomentovat