Kabát a (b)lůza

Dlouho jsem se na to chystala. Tak dlouho, že jsem si říkala, že nemá cenu zničit látku za 600 Kč/m a výš. Ale pak jsem narazila na plášťovku za zlomek a na strakamakatý šifon na halenku za zlomek ještě poloviční. A výmluvy musely stranou. Z klop mě sice chvilku mohlo klopnout a šifon nebude mého srdce šampion, ale nakonec jsem na sebe neskonale pyšná. S jedním milionem dvěma sty tisíci a třemi sty padesáti šesti chybami, ale zvládla jsem to. Na pokraji smrti hladem, na pokraji smrti vyčerpáním, ale stálo to za to! Příště už zase jenom šicí výlety na Kokořín.










Komentáře

  1. Gratuluju k odvaze a statečnosti!!! Já do takové věci zatím odvahu teprve sbírám. A přeju, ať se dobře nosí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-) Když to vezmu kolem a kolem, tak s tím nebylo víc práce než ušít dětem bundu... :-)

      Vymazat
  2. Tý brďo, tak to je teda výkon :o) Velký obdiv! Takový by se mi taky hodil... no třeba až děti odrostou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Ale fakt to není tak hrozné. Jenom ty klopy. Ale to ještě vychytám. Zkusím třeba sáčko z teplákoviny :-)

      Vymazat
  3. Wáááu, no tak to zírám! Halenka je boží, ale ten kabát!! To muselo být něco! Zrovna dnes jsem řešila, jestli má smysl se poohlížet po materiálu a střihu, jestli bych si dokázala ušít kabát taky.. Nakonec jsme usoudila, že na to nemám dostatečně pevné nervy. Takže gratuluji a smekám!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji a předem svého dopisu říkám, že to fakt není tak zlé. Za dopoledne bylo ušito, stříhala jsem večer předtím. Klopy se mi napoprvé úplně přesně nepotkaly, ale stačilo malý kousek vypárat... A látka vyšla na 149Kč/m, to bylo jasný znamení, že to mám zkusit :-)

      Vymazat

Okomentovat